Δυναμικά στο πλευρό του Κώστα Μαράβα η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη!

Μια δραστήρια γυναίκα, η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη του Δημητρίου, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών της, ως υποψήφια για δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Η συγκεκριμένη δυναμική παρουσία στο προεκλογικό τοπίο, έρχεται να δείξει ότι ο συνδυασμός «Πρώτα ο Ανθρωπος»,προετοιμάζεται για τις εκλογές με ένα ανανεωμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, με υποψηφίους που έχουν διάθεση ουσιαστικής προσφοράς, επιθυμία και θέληση για έργο.

Πρόκειται για μια γυναίκα με δυναμική προσωπικότητα και με όραμα και πάθος για τον τόπο της.

Η κα Νικολέτα Τζιωρτζιώτη  γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Φυλίρα. Αποφόιτησε την Αμερικάνικη Γεωργική σχολή στη Θεσσαλονίκη είναι επιχειρηματίας γεωργοκτηνοτρόφος με πτυχίο γαλακτοκομίας τυροκομίας.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, σε δήλωσή του καλωσόρισε στον συνδυασμό «Πρώτα ο Ανθρωπος» την νέα υποψήφια , επισημαίνοντας, πως στόχος μας είναι να δώσουμε ακόμα περισσότερη έμφαση στην επίλυση προβλημάτων σε κάθε χωριό του δήμου, γι΄ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό μας ενεργοί πολίτες, με διάθεση προσφοράς για την Πύλη και την περιοχή τους»

Από την πλευρά της η κα Νικολέτα Τζιωρτζιώτη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης, αναφέροντας τα εξής: «Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του κ. Κώστα Μαράβα να κατέλθω ως υποψήφια με την δημοτική παράταξη «Πρώτα ο Ανθρωπος». Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη, διότι αγαπώ τον τόπο μου και τις ομορφιές του. Θέλω να συμβάλλω κι εγώ στην βελτίωσή του και στο μέλλον του.Γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας αποφάσισα να συμπορευτώ με τον πλέον επιτυχημένο Δήμαρχο Πύλης. Συστρατεύομαι μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς μεγάλα λόγια, σεμνά και ταπεινά ώστε να δοθεί νέα λαϊκή εντολή και ανανέωση της θητείας στον κ. Κώστα Μαράβα.

Ο τόπος μας το αξίζει!»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia