Δυναμική η παρουσία του κόσμου στην κεντρική ομιλία της Κατερίνας Παπακώστα (Βίντεο)

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κατερίνας Παπακώστα, το βράδυ της Δευτέρας στο Μύλο Ματσόπουλου.

Φανερά συγκινημένη από την λαοθάλασσα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της, η Κατερίνα Παπακώστα ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί με συνέπεια και μαχητικό πνεύμα, διεκδικώντας τα καλύτερα για την αναπτυξιακή πορεία του νομού Τρικάλων.

Στα βασικά σημεία της ομιλίας της έδωσε έμφαση στα δικά της πεπραγμένα για το νομό, στο έργο που έχει την δική της προσωπική σφραγίδα, όπως είναι παρεμβάσεις της σε θέματα παιδείας, υγείας, υποδομών και κοινωνίας, αλλά και οι σημαντικές της παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο, ως κεντρική εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της εξεταστικής επιτροπής σε κρίσιμα νομοσχέδια. 

Συνολικά, όπως υπογράμμισε η ίδια,  67 ομιλίες, 70 παρεμβάσεις και 19 ερωτήσεις και αναφορές στη Βουλή, έχουν την δική της υπογραφή και σφραγίδα.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπακώστα ο κόσμος να στηρίξει και πάλι τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει απρόσκοπτα μπροστά στις νέες προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη νέα εποχή.

Δείτε το Βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του trikalafocus:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia