Δυναμική παρουσία κόσμου στην πρώτη επίσημη των Θ.Χήρα – Β. Τσιούτσια: Βούλιαξε το Πολιτιστικό Κέντρο ( -ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Θοδωρής Χήρας: Πρώτος στόχος μας, η ψηφιακή αναβάθμιση του δήμου μας.

Δυναμικό ξεκίνημα με την παρουσία εκατοντάδων δημοτών και φίλων πραγματοποίησε σήμερα ο νέος αυτοδιοικητικός σχηματισμός «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με υποψήφιο δήμαρχο Πύλης τον γιατρό Θεόδωρο Χήρα και συνοδοιπόρο τον επικεφαλής της ελασσονος αντιπολίτευσης Βαλάντη Τσιούτσια.

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η ομιλία του Θοδωρή Χήρα, στη διάρκεια της οποίας έδωσε σαφές στίγμα των προθέσεων του για το μέλλον του δήμου Πύλης, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή, την οποία κατηγόρησε για απραξία και έλλειψη οράματος.

«Πρώτος στοχος μας, η ψηφιακή αναβάθμιση του δήμου μας» τόνισε από το βήμα της επιτυχημένης εκδήλωσης, κάνοντας λόγο για μια δημοτική αρχή που δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο στην περιοχή.

Σε άλλο σημείο της σύντομης ομιλίας του τόνισε εμφατικά την ανάγκη τοποθέτησης τεράστιων πινακίδων στην είσοδο της Πύλης, επισημαίνοντας πως «η Πύλη ήταν πρίν δέκα χρόνια ένα πολύ μεγάλο κέντρο και τώρα έχει καταντήσει ένα μικρό χωριό. Η αδράνεια ήταν μεγάλη, ο τόπος έκανε βήματα πίσω, αλλά εμείς όλοι μαζί θα έχουμε μια καλή πορεία στο μέλλον με όραμα και αξίες».

Τη νέα αυτοδιοικητική κίνηση «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» προλόγισε ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος, διευθυντής της νευροχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας.

Βαλάντης Τσιούτσιας: «Η δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς. Είναι ώρα να αλλάξουμε σελίδα, να ξεκινησουμε την κοινή μας διαδρομή»

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στη δημοτική αρχή ήταν στην ομιλία του ο Βάλαντης Τσιούτσιας, την οποία κατηγόρησε πως θέλει να διατηρήσει την καρέκλα. «Τα χωριά ρημάζουν, η Πύλη βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, οικονομικά, διοικητικά εμπορικά, αναπτυξιακά, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην ερημοποίηση. Μαγαζιά κλείνουν και δεν ξανανοίγουν. Ακόμη και η λαϊκή αγορά της Παρασκευής έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Είχε ξεκινήσει μια διαδικασία κατασκευής από την δημοτική αρχή του Κώστα Κουφογάζου, με την αλλαγή της παρούσας δημοτικής αρχής σταμάτησε κάθε διαδικασία, πέρασαν οκτώ χρόνια. Τάζουν, τάζουν, χωρίς κανένα ενδιαφέρον…χορτάσαμε τάξιμο» υπογράμμισε ο επικεφαλής της «ΠΥΛΗ Αξιών».

Τόσο ο Θοδωρής Χήρας, όσο και ο Βαλάντης Τσιούτσιας απηύθυναν από το βήμα της εκδήλωσης δημόσιο προσκλητήριο προς τους δημότες του δήμου Πύλης να συστρατευθούν μαζί τους, ούτως ώστε στις επόμενες εκλογές του Οκτωβρίου να προκύψει μια νέα δημοτική αρχή, που θα βάλει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη και το μέλλον του δήμου Πύλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο υπουργός ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σιμορέλης, οι πρώην δήμαρχοι Κωστας Κουφογάζος, Χρήστος Μάμαλης και Αποστόλης Παντέρας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μικέλης Χατζηγάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη και Γιάννης Χάιδος, ο αναπληρωτής διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ηλίας Τσιαούσης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί υποψήφιοι της παράταξης «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia