Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Μικρό Κεφαλόβρυσο

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, η Τράπεζα Αίματος Κεφαλόβρυσου με την υποστήριξη της τοπικής Κοινότητας διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης & Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι, ώστε οποιοσδήποτε το έχει ολοκληρώσει, να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στον παθόντα.

Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, ώστε να έχουν την απαραίτητη γνώση για ενδεχόμενη υποστήριξη.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το περιφερειακό τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η διάρκεια του ορίζεται στις δύο ώρες. Απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να γνωρίζουν τη σωστή εφαρμογή της Kαρδιοπνευμονικής Aναζωογόνησης με τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED). Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα ή το γνωστικό τους υπόβαθρο.

Αφορμή για την διοργάνωση της μαθησιακής εκδήλωσης αποτέλεσε η ύπαρξη αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην Κοινότητα μας για τις ανάγκες της περιοχής της Φαλώρειας, μετά από σχετική χορήγηση του Δήμου Τρικκαίων.

Για συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά στη φόρμα εδώ ( https://kontactr.com/form-page/952202701708eda )

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από την διοργάνωση.
Αν χρειαστεί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Άκρως χρηστική κρίνεται η παρουσία κατοίκων της Φαλώρειας.

Τράπεζα Αίματος Μικρού Κεφαλόβρυσου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia