Δωρεά Τρικαλινής για την αναβάθμιση της ορθοπαιδικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων

Κλειστή από την προσεχή Δευτέρα ως τα τέλη Ιανουαρίου θα είναι η ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου θα γίνουν ριζικές αλλαγές εκ βάθρων μετά την δωρεά ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στην οποία προχώρησε τρικαλινή συμπολίτισσα, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας Στέφανου Τσουρβάκα :

« Η κα. Θεοδοσοπούλου – Διβάνη έχει υπόψιν της και άλλα πράγματα να κάνει, και άλλες δωρεές. Επελέγη η ορθοπαιδική κλινική επειδή στις συζητήσεις που είχαμε για το πού να στοχευτούν τα χρήματα, είπαμε να αναβαθμιστεί πλήρως μια πτέρυγα του νοσοκομείου, και αυτή θα είναι για τώρα η ορθοπαιδική. Στο μέλλον βλέποντας και κάνοντας, ας ολοκληρωθεί πρώτα αυτή η παρέμβαση.

Θα αλλάξει πλήρως η μορφή της κλινικής, κρεβάτια, πατώματα, φωτισμοί, δεν θα έχει καμία σχέση με πριν, έγινε πλήρης μελέτη. Η ξενοδοχειακή υποδομή, τα κρεβάτια δηλαδή, είναι τελευταίου τύπου αμερικανικά, και ο κυριότερος λόγος είναι ότι στην ορθοπαιδική κλινική υπάρχουν ασθενείς με κινητικά προβλήματα. Είναι τα πρώτα που έρχονται στην Ελλάδα. Και οι 10 θάλαμοι θα εξοπλιστούν με αυτά.

Οι εργασίες θα αρχίσουν τη Δευτέρα, και ήδη ξεκινήσαμε την ανακατανομή χώρων στο ΓΝΤ. Κλείνουμε λοιπόν τη Δευτέρα την κλινική, και θα την παραλάβουμε 21 Ιανουαρίου από την κατασκευαστική. Υπολογίζουμε ότι 1η Φεβρουαρίου θα είναι όλα έτοιμα. Εμείς δεν είχαμε καμία εμπλοκή με οικονομικές συναλλαγές, το ΓΝΤ απλά αποδέχθηκε τη δωρεά.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia