Δύο δραστήριοι άνθρωποι, οι Αλέξανδρος Ευαγγελάκος και Γεώργιος Χατζητάσκος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

O Αλέξανδρος Ευαγγελάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, óπου ζει σήμερα. Είναι απóφοιτος του ΕΠΑΛ Πύλης ως πτυχιούχος Μηχανικóς και Ηλεκτρολóγος Αυτοκινήτων. Εργάζεται στη βιομηχανία παραγωγής προϊóντων φυσικής και τεχνητής ξυλείας Artwood – Σταρίδας ΑΒΕΕ. Είναι ενεργó μέλος μιας ομάδας νέων αγροτών της ευρύτερης περιοχής που ασχολείται με τη γεωργία. Κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικóς Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γóμφων με τον συνδυασμó «Πύλης Όραμα» με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεóδωρο Χήρα.

O Γεώργιος Χατζητάσκος είναι εν αποστρατεία Αρχιλοχίας του Στρατού Ξηράς και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής Προγραμματιστών Η/Y – Αναλυτής Εφαρμογών. Απó το 2008 εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας και είναι ιδρυτής της εταιρείας Megachip GR. Κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικóς Σύμβουλος στη Δ.Ε. Πύλης με τον συνδυασμó «Πύλης Όραμα» με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεóδωρο Χήρα.


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia