Δύο συλλήψεις σε Τρίκαλα, Φαρκαδόνα – Άνοιξαν καταστήματα παρά την απαγόρευση

Παρά την απαγόρευση ανοίγματος των καταστημάτων και των χώρων εστίασης σε όλη τη χώρα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, δύο καταστήματα στα Τρίκαλα και την Φαρκαδόνα άνοιξαν κανονικά το Σάββατο. Αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να συλληφθούν οι ιδιοκτήτες καθώς οι πράξεις τους ήταν παράνομες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, 57χρονος, να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης καφενείο, ενώ συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, 41χρονος, να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα παροχής υπηρεσιών δερματοστιξίας

Συλλήψεις για τον ίδιο λόγο έγιναν και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, 34χρονη, να λειτουργεί ως ιδιοκτήτρια κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός κτιρίου Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), στη Λάρισα ένας 55χρονος ιδιοκτήτης κουρείου και μία 64χρονη ιδιοκτήτρια καφενείου και στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, 46χρονος, να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης καφενείο.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia