Δύο χρόνια λειτουργίας του γραφείου Οπτικής Επικοινωνίας “Brand ‘n Roll” του Μηχανικού Σχεδίασης Σωτήρη Μπουρλιού.

Αισίως δύο χρόνια λειτουργίας για το γραφείο μας. Δύο χρόνια δημιουργίας, γνώσης, νέων δεξιοτήτων αλλά και με τα σκαμπανεβάσματα και πρόσφατα με τις καραντίνες τους. Δύο χρόνια με μεθοδική δουλειά, δημιουργικά projects και μπόλικη μουσική για παρέα.

Ενώ δε μας αρέσουν τα δακρύβρεχτα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους. Αρχικά, και από καρδιάς, όλους εκείνους τους επαγγελματίες που μας επέλεξαν για τον σχεδιασμό της οπτικής ή εταιρικής τους ταυτότητας, της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας ή τον γραφιστικών τους εντύπων. Χάριν στα δικά σας projects γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Επίσης, την οικογένειά και τους φίλους μας που μας στήριξαν και μας στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα. Χωρίς εσάς και την «κριτική» σας ματιά, κάποια projects ίσως είχαν διαφορετική έκβαση.

Και επειδή η ανάγκη για βελτίωση και δημιουργία ποτέ δε σταματάει, συνεχίζουμε τη δημιουργική και συμβουλευτική μας λειτουργία με στόχο τη δημιουργία επιτυχημένων brands, τόσο σε φυσικό όσο και σε ψηφιακό επίπεδο.

Πλέον, επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στους κλάδους του τουρισμού και του πολιτισμού θέλοντας έτσι να στηρίξουμε και να αναδείξουμε την εξωστρέφεια όλων των επιχειρήσεων και φορέων, επαγγελματιών και καλλιτεχνών των οποίων η επιχειρηματικότητα και δραστηριότητα επλήγη λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Πάντα με τον ίδιο επαγγελματισμό, μεθοδολογία, δημιουργικότητα  και φυσικά την Rock ‘n Roll \m/. Γιατί αυτή είναι ο καταλύτης για όλα.

Σωτήρης Μπουρλιός,

Μηχανικός Σχεδίασης & Σύμβουλος Branding


Brand ‘n Roll – Υπηρεσίες Οπτικής Επικοιξωνίας
Χατζηγάκη 6, Τρίκαλα
2431023887||6999160787
bnroll.sb@gmail.com
www.brandnroll.com

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia