Δ. Πύλης: Άνοιξε η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύλης σας ενημερώνει πως από σήμερα  Δευτέρα 5  Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για να υποβάλουν οι πολίτες τις αιτήσεις τους προκειμένου να λάβουν το voucher 200 ευρώ για την προμήθεια laptop ή τάμπλετ. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους γονείς για τους ανήλικους μαθητές ή και για τους άνω των 18 ετών σπουδαστές/φοιτητές που δεν κάνουν φορολογική δήλωση.

Δικαιούχοι για να λάβουν το voucher των 200 ευρώ είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, οι οποίες θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα.

-Στην πρώτη φάση θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση οικογένειες οι οποίες έλαβαν το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ στην πρώτη εισοδηματική κατηγορία το έτος 2020.

-Στη δεύτερη φάση, η πλατφόρμα θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους δικαιούχους που πληρούν τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια του προγράμματος.

Δικαιούχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, υποβάλλουν αίτηση επιχορήγησης ηλεκτρονικά στο gov.gr μόνο με τους κωδικούς του taxisnet.

Το Φυσικό Πρόσωπο που είναι ο Αιτών υποβάλλει την αίτηση εκ μέρους της οικογένειας, εκπροσωπώντας το σύνολο αυτής, και για την υποβολή της αίτησης απαιτείται υποχρεωτικά η προηγούμενη αυθεντικοποίηση του αιτούντος με τη χρήση των προσωπικών κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet). 

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia