Δ. Τρικκαίων: Ομορφη θερινή γιορτή στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό

Με όμορφη γιορτή αποχαιρέτησαν τη δύσκολη φετινή χρονιά, μαθητές και μαθήτριες του Ζ παιδικού Σταθμού του Δήμου Τρικκαίων.

Σε σημείωμά τους, οι υπεύθυνες του Σταθμού αναφέρουν:

«Τηρώντας  όλα τα μέτρα προστασίας, οι 2 τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, ήταν  ημέρες χαράς για τους λιλιπούτειους μαθητές. Σε διαφορετική ημέρα το κάθε τμήμα και σε ομάδες λίγων παιδιών, τα παιδιά αποχαιρέτησαν τους φίλους τους και τις αγαπημένες τους δασκάλες, με όμορφα μουσικοκινητικά δρώμενα.

Ο σκοπός  ήταν τα παιδιά να χαρούν, να διδαχτούν και να περάσουν όμορφα με τους φίλους τους. Και για να τα συντροφεύουν για πάντα αυτές οι όμορφες στιγμές, δόθηκε στους γονείς οπτικοακουστικό υλικό (dvd) με  τα δρώμενα όλης της χρονιάς 

 Μπορεί η χρονιά λόγω της πανδημίας να ήταν δύσκολη με πρωτόγνωρες συνθήκες και κανόνες, με τους μαθητές μας όμως δημιουργήσαμε δεσμούς ζωής.

Αγαπηθήκαμε, παίξαμε, γελάσαμε, διδαχθήκαμε, δημιουργήσαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε.

Η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Ευχόμαστε στα μεγαλύτερα παιδιά να είναι υγιή, χαρούμενα και να έχουν καλή πρόοδο. Η σκέψη μας θα τα συντροφεύει πάντα, θα ρωτάμε  για την πρόοδό τους και θα καμαρώνουμε με τις επιτυχίες τους.

 Στα μικρότερα παιδιά  ευχόμαστε  να περάσουν όμορφα στις διακοπές τους, να ξεκουραστούν και συνεχίσουμε το ταξίδι μας και την επόμενη χρονιά.

Καλό καλοκαίρι!»

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia