Δ. Τρικκαίων: Συμφωνία για 50-50 στη λαϊκή αγορά (εικόνες)

«Λευκός καπνός» βγήκε στη χθεσινοβραδινή σύγκλιση της διαπαραταξιακής επιτροπής για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαιών Δημήτρη Παπαστεργίου.

Οι συμμετέχοντες κ. Κώστας Κρεμμύδας, Γιώργος Καΐκης, Γιώργος Μητσιούλης συμφώνησαν, όπως τόνισαν, ως προς την εφαρμογή πιο δίκαιου συστήματος, το οποίο θα εδράζεται στο 50 – 50, με βάση όμως τον αριθμό των αδειών, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πωλητές σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του covid-19.

Για δε ειδικές περιπτώσεις πωλητών που συντρέχουν σοβαροί λόγοι, συμφωνήθηκε να υπάρχει ανάλογη μέριμνα ώστε να εξυπηρετούνται κατ’ εξαίρεση, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων.

Επίσης, συζητήθηκε σε πρώτη φάση η εξέλιξη των εργασιών της νέας λαϊκής, με τους επικεφαλής των παρατάξεων να καταθέτουν προτάσεις για τη λειτουργία της.

Ο κ. Παπαστεργίου κατέγραψε τις απόψεις τους οι οποίες θα αναλυθούν διεξοδικά σε νέα συνάντηση που θα διεξαχθεί εν ευθέτω χρόνω.

Παραβρέθηκαν επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολέτα Μπρουζούκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα λαϊκών αγορών Φόρης Ρόμπος και ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών νομού Τρικάλων Αχιλλέας Κούκος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia