Δ. Τρικκαίων: Τριπλή συνεργασία και νέο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού

  Για ακόμη μία χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες στην εκπαίδευση λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Τρικκαίων και το Δίκτυο Εθελοντών Τρικάλων στέκονται δίπλα σε μαθητές και μαθήτριες για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Νομού Τρικάλων και με βάση τις ανάγκες μαθητών/τριών, γονέων – κηδεμόνων και εκπαιδευτικών διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την EmployEdu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας την Κυριακή 16 Μαΐου στις 12:00 μ. και αφορά στις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και  Γ΄ Γυμνασίου. Στο σεμινάριο θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και θα αναδειχθούν οι δυναμικοί κλάδοι εργασίας και η νέα αγορά εργασίας, όπως θα εξελιχθεί στη μετά covid19 εποχή. Στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις, οι οποίες θα απαντηθούν αναλυτικά.
Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο κάθε ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει απλώς να ακολουθήσει τον σύνδεσμο https://employedu.clickmeeting.com/613885992/register, όπου θα γίνει η εγγραφή.
Αμέσως μετά την εγγραφή, θα αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης, στο οποίο την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) με την ένδειξή JOIN.
Δεν υπάρχει κανένα άλλο προαπαιτούμενο, εκτός από σύνδεση στο Internet.
Πληροφορίες στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6932628110 και 6937119343.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia