Εγκαινιάστηκε η μονάδα του ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το πρωί στον προαύλιο χώρο του Γενικό Νοσοκομείου Τρικάλων τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Ο.ΚΑ.ΝΑ χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσοστόμου.

Στα εγκαίνια της συγχρονης μονάδας έδωσαν το παρών οι κ.Δημήτριος Παπαδημούλης Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Σταμάτης Βαρδαρός Αναπληρωτής Γενικός Γραμματεας του Υπουργείου Υγείας, Ευάγγελος Καφετζόπουλος πρόεδρος ΟΚΑΝΑ , οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη και το στέλεχος του κόμματος κ.Γεώργιος Καπέλος.

Στην μονάδα θα βρίσκουν συμπαράσταση με υψηλά ποσοστά θεραπείας, 80 και πλέον χρήστες που θα ενταχθούν στα θεραπευτικά προγράμματα που αποβλέπουν στην κοινωνική τους επανένταξη. Στους περιθαλπόμενους θα τείνουν χείρα βοηθείας τρεις (3) εργαζόμενες και μια (1) επικουρικά.

Για τα προγράμματα που υλοποιεί ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών στο χώρο της πρόληψης, της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης ατόμων μίλησε μετά το πέρας του αγιασμού ο κ.Παπαδημούλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του κ. Σταμάτη Βαρδαρού. Συνολικά 63 νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ σε όλη την χώρα, παράγουν θεαματικά αποτελέσματα που κατατάσσουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia