Εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, από τις 11: 00 μέχρι και τις 13:00 πραγματοποιήθηκε στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” (οδός Ζηνοδότου 4, 42132 Τρίκαλα), εθελοντική αιμοδοσία, με τη συνδρομή της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Είναι ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές/τις μαθήτριες σε πράξεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης για μια καλύτερη κοινωνία. Η ανάγκη για αίμα είναι σήμερα επιτακτική όσο ποτέ, εξαιτίας των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Γι’ αυτό η Δ/νση, ο Σύλλογος Διδασκόντων ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και οι μαθητές/τριες του σχολείου μας κάναμε προσπάθεια να βοηθήσουμε προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο για τους συνανθρώπους μας, αίμα που το έχουν ανάγκη. Αν και η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες που παρευρέθηκαν για να δώσουν λίγο από το αίμα τους, για να δώσουν ζωή και αγάπη στον συνάνθρωπο μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κινητή αιμοδοσία του Νοσοκομείου Τρικάλων που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας. Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Καθηγητών και η Διεύθυνση του σχολείου σας εύχονται Καλές γιορτές – Καλά Χριστούγεννα και μια Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά !!!

Η διευθύντρια του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων
«Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»
Μαριάννα Αποστόλου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia