Εθελοντικός καθαρισμός στο άλσος του Φρουρίου! (φωτο +video)

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή οργανώσεων και φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα η πανελλήνια περιβαλλοντική δράση με την ονομασία Lets do it Greece!


Φορείς και εθελοντές, ενίσχυσαν το προσωπικό του Δήμου και ανέλαβαν δράση: καθάρισαν όλοι μαζί, την περιπατητική διαδρομή περί των τειχών του κάστρου. Μια διαδρομή που από το 2011 έχει ομορφύνει το Φρούριο, έχει αυξήσει την επισκεψιμότητα, αλλά χρειάζεται συνεχείς παρεμβάσεις καθαριότητας και σεβασμό από όλους.

Οι συμμετέχοντες στον εθελοντικό καθαρισμό συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο  του φρουρίου στις 09:30 και ακολούθησε ο καταμερισμός των εργασιών, προκειμένου να ξεκινήσει ο καθαρισμός.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, η ΣΜΥ, οι πρόσκοποι, η Ομάδα Εθελοντών, το Δασαρχείο Τρικάλων, οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας του Δήμου Τρικκαίων πλήθος εθελοντών, ακολούθησαν τις οδηγίες των ειδικών και προχώρησαν στo κόψιμο χόρτων και επικίνδυνων κλαδιών.

Ο Δήμος Τρικκαίων επισημαίνει ότι η εθελοντική αυτή προσφορά λειτουργεί προσθετικά στη δική του υποχρέωση για καθαρισμό και αυτής της διαδρομής, αλλά τονίζει ότι η συμμετοχή όλων των συμπολιτών, είναι η αρχή για να διατηρηθεί η όμορφη αυτή διαδρομή σε υψηλά επίπεδα καθαριότητας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia