Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Τρικαλινού Βουλευτή κ. Αθανασίου Λιούτα στον Διευθυντή της Δ.Ε. Τρικάλων

               Τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Γ. Καπανιάρη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο γραφείο του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής κ. Αθανάσιος Λιούτας, προκειμένου να τον συγχαρεί επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και να του ευχηθεί μια γόνιμη και παραγωγική θητεία.

             Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο Διευθυντής ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι από πλευράς προσωπικού η Δ.Ε. Τρικάλων με τους διορισμούς των εκπαιδευτικών, τις έγκαιρες αποσπάσεις και τις προσλήψεις αναπληρωτών έχει επάρκεια εκπαιδευτικού δυναμικού και ότι ένα μικρό ποσοστό κενών που εκκρεμεί θα καλυφθεί από τη Β’ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Επίσης τόνισε ότι όλα τα βιβλία έχουν μοιραστεί στα σχολεία και πως αναμένουμε και την έναρξη της Ζ’ Φάσης του προγράμματος μαθητείας των ΕΠΑΛ.

             Παράλληλα διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και σκέψεων σε πολλά θέματα, ενώ ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πετυχημένο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη Διεύθυνση για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύψουν.

                                                                                                                                               Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia