Εθισμένοι και οι νέοι στα “χάπια του έρωτα”. (video)

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει πλέον το φαινόμενο της λήψης φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία από νέους, με τις πωλήσεις τους να φτάνουν στα ύψη. Πρόκειται για πραγματικό πρόβλημα στύσης αυτών των νεαρών ατόμων ή για ένα σύγχρονο lifestyle όπου στην πραγματικότητα η ανεξέλεγκτη χρήση των συγκεκριμένων χαπιών δεν έχει αιτία;

Ο γνωστός Τρικαλινός φαρμακοποιός Βασίλης Τσιούτσιας μας εξηγεί πως ολοένα και περισσότεροι νέοι σπεύδουν στο φαρμακείο για να προμηθευτούν τα εν λόγω φάρμακα όχι μόνο εξαιτίας της κακής διατροφής, της ελλιπούς άσκησης και της λήψης διαφόρων ουσιών που υποβοηθούν το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά κυρίως λόγω της υπερβολικής χρήσης του διαδικτύου που δημιουργεί πρότυπα διαφορετικά από αυτά της κοινωνίας μας. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι απομακρύνονται από έναν φυσικό τρόπο σεξουαλικής επαφής καθώς αυτό που σκέφτονται είναι πως με την λήψη αυτών των χαπιών θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Επίσης ο κ. Τσιούτσιας επισημαίνει πως το κοινωνικό bullying αποτελεί σημαντικό λόγο που άτομα νεαρής ηλικίας περνούν το κατώφλι του φαρμακείου λόγω του αθέμιτου ανδρικού ανταγωνισμού που δημιουργεί. Τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν είναι καθόλου ακίνδυνα μας εξηγεί ο κ, Τσιούτσιας καθώς δύνανται να οδηγήσουν σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης, δυσλειτουργία των νεφρών και καταστροφή των υπατικών ενζύμων. Γι αυτό το λόγο συνιστά την προσοχή έως και αποφυγή των νέων από την αγορά των συγκεκριμένων φαρμάκων από το διαδίκτυο καθώς τα περισσότερα δεν έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ παρά μόνο έναν αριθμό γνωστοποίησης για την παρουσία τους στην αγορά. Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του trikalafocus ο Τρικαλινός φαρμακοποιός.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia