Εκλέχτηκε πρόεδρος του ΔΣ Πύλης ο Χρήστος Νακος.(φωτ. & video)

Σε συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης με τη νέα του σύνθεση.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η εκλογή του προεδρείου με την παράταξη του Δημάρχου Κώστα Μαράβα να προτείνει τον Χρήστο Νάκο για τη θέση του προέδρου του ΔΣ. Από πλευράς της παράταξης ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ προτάθηκε ο Νίκος Γουλιώτης ως ο νέος αντιπρόεδρος του ΔΣ, ενώ η παράταξη ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ πρότεινε τον Παναγιώτη Τσόλα ως γραμματέα. Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας (απείχε από την εκλογική διαδικασία η Λαϊκή Συσπειρωση) με τον κ. Νακο να συγκεντρώνει 17 θετικές ψήφους.

Από τη θέση του προέδρου πλέον ο κ. Νακος δήλωσε προς το σώμα ότι ένας πρόεδρος συλλογικού οργάνου οφείλει να είναι πρόεδρος όλων. Στόχος του είναι το ΔΣ Πύλης να αποτελέσει πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας και κάλεσε όλους τους συμβούλους να συνεργαστούν για το καλό του Δήμου Πύλης.

Οι ευχές αλλά και οι αιχμές των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κατά τον χαιρετισμό τους στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ Εμφανίστηκαν πρόθυμοι να συνεργαστούν για την πρόοδο του τόπου όμως ξεκαθάρισαν πως δεν θα υπάρξει ανοχή στα κακως κείμενα.

 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia