Εκνευρισμός Αγοραστού στην απονομή των βραβείων!

Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε μετά το πέρας της χθεσινής εκδήλωσης των βραβείων για την Γυναικεία Ηγεσία, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό και τον παρουσιαστή της εκδήλωσης και σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων στη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ.Γιώργο Γαμπιεράκη.

Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του κ. Γαμπιεράκη να προσκαλέσει τον κ. Δημήτρη Κουρέτα (υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας) προκειμένου να απονείμει ένα από τα βραβεία της βραδιάς. Στο video του Trikalafocus, ακούγεται ευκρινώς, ότι ο κ. Κουρέτας κλήθηκε από τον παρουσιαστή, με την ιδιότητα του καθηγητή βιοχημείας, βιοτεχνολογίας, του εκπροσώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτή η πρωτοβουλία του κ. Γαμπιεράκη φαίνεται πως ενόχλησε τον κ.Αγοραστό, ο οποίος σε αυστηρό ύφος και μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων παρευρισκομένων (που εκείνη τη στιγμή έδιναν τα συγχαρητήρια τους στον κ.Γαμπιεράκη για την παρουσίαση της εκδήλωσης) είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή “Είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία που έχει στελέχη σαν και εσένα “. Ο κ. Γαμπιεράκης διατήρησε την ψυχραιμία του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να απαντήσει τι εννοεί. Συνέχεια δεν δόθηκε από κανέναν, καθώς ο κ. Αγοραστός απομακρύνθηκε από το σημείο της έντασης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia