Εκτάκτως συνεδρίασε το Σ.Ο.Π.Π. της ΠΕ Τρικάλων για τις πυρκαγιές

Εκτάκτως συνεδρίασε πριν από λίγο το Σ.Ο.Π.Π. της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, μετα από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, λόγω του υψηλού κινδύνου δασικής πυρκαγιάς.

Στη Σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία το Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη συμμετείχαν: ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Δημήτρης Γαλάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Στέργιος Νίντος, ο διοικητής της ΣΜΥ Κωνσταντίνος Δαλάκης και εκπρόσωποι των Δασαρχείων Τρικάλων και Καλαμπάκας.

Στην έκτακτη συνεδρίαση συζητήθηκε ο βαθμός αυξημένης ετοιμότητας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και η συνεργασία μεταξύ τους για την αποτροπή και την αντιμετώπιση του κινδύνου από την εκδήλωση τυχόν πυρκαγιών. Ειδικότερα αποφασίστηκε να βρίσκονται σε εγρήγορση όλο το 24ωρο τα μεικτά κλιμάκια περιπολίας με τη συνδρομή του στρατού, περιπολίες των Δασαρχείων Τρικάλων και Καλαμπάκας, ετοιμότητα όλων μηχανημάτων έργου της ΠΕ Τρικάλων και των μηχανημάτων και υδροφόρων των Δήμων. Επίσης σταματούν οι εργασίες υλοτομίας για σήμερα και αύριο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia