Ελένη Καϊμά :Εμπαίζουν το αναπηρικό κίνημα!

Για αποκλεισμό των ΑμεΑ που δεν λαμβάνουν επίδομα του ΟΠΕΚΑ από το Κοινωνικό Μέρισμα 2019, κάνουν λόγο δικαιούχοι. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική ανακοίνωση για το Κοινωνικό Μέρισμα 2019 περιλάμβανε μόνο τα ΑμεΑ κάτω των 24 ετών, και στη συνέχεια, λόγω των διαμαρτυριών, αφαιρέθηκε το όριο ηλικίας από την τελική απόφαση. Δυνητικοί δικαιούχοι διαμαρτύρονται με επιστολές τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες ειδήσεων κοινωνικών παροχών ότι οι ίδιοι αποκλείονται ως δικαιούχοι αν και είναι ΑμεΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Ελενη Ελενη Καιμα, χαμογελάει, selfie, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε στο trikalafocus η κα. Καϊμά Ελένη, πρόεδρος του συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ»

Κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά να ζήσουν με αξιοπρέπεια…!!! Διαχωρισμό ανάμεσα στους ανθρώπους έβαλε η ευαισθησία του πρωθυπουργού… Σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα, καθώς και πολλές οικογένειες με τεράστια ανάγκη από οικονομική βοήθεια… Εξηγήσεις δεν υπάρχουν. βιώνουμε λοιπόν ένα σύγχρονο Καιάδα στα χρόνια της ανάπτυξης και την ανεξάρτητης διαβίωσης…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia