Ελένη Στεργίου – Μπότη: «Μένουμε σπίτι και τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα»

Μήνυμα προς τους ηλικιωμένους και γενικότερα προς το σύνολο των πολιτών μεταφέρει η αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Φαρκαδόνας

«Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις μετακινήσεις και βγαίνουμε από τις οικίες μας, μονάχα όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη», είναι το μήνυμα που στέλνει στους δημότες τους Δήμου Φαρκαδόνας, η αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου Μπότη.

Η αντιδήμαρχος έρχεται να απευθυνθεί στον κάθε δημότη ξεχωριστά, ανεξαρτήτου ηλικίας και πιο συγκεκριμένα στους ηλικιωμένους, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες δεν δείχνουν να συμμορφώνονται πλήρως με τα μέτρα.

«Για όλους αυτούς τους ανθρώπους, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες, που ζουν μόνοι ο Δήμος Φαρκαδόνας και οι αρμόδιες δομές, όπως εκείνη του «Βοήθεια στο Σπίτι» έχουν μεριμνήσει για την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών τους. Ο Δήμος Φαρκαδόνας, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου, όλοι οι αντιδημάρχοι και οι σύμβουλοι, όπως και εξάλλου το σύνολο των εργαζομένων βρίσκονται παρόντες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας. Κανείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν είναι μόνος και δεν θα μείνει μόνος», τονίζει η κα Ελένη Στεργίου Μπότη.

Η ίδια απευθύνει κάλεσμα για τήρηση των μέτρων προστασίας και τον περιορισμό μετακινήσεων, όσο χρειαστεί, προκειμένου να βγούμε όλοι υγιείς από αυτή τη δύσκολη μάχη και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia