Ελένη Στεργίου – Μπότη: Οι συνδημότες έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης

Συγκινητική και αθρόα ήταν η συμμετοχή των Εθελοντών αιμοδοτών στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε το πρωί της Πέμπτης για τη συγκέντρωση αίματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για δημότη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. (νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας)

Δεκάδες κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις και προσήλθαν με χαρά στην ασφαλή αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, για να προσφέρουν μια φιάλη αίματος, που για κάποιους συμπολίτες μας αποτελεί δώρο ζωής.

Την αιμοδοσία διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Φαρκαδόνας, η αντιδήμαρχος Ελένη Στεργίου – Μπότη, το Κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας, ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας και το παράρτημα της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα «ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.»

«όλοι μας οφείλουμε και πρέπει να δείχνουμε το κοινωνικό πρόσωπο, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη σε τόσο σημαντικά ζητήματα. Είναι χρέος όλων μας απέναντι στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εμείς ως φορείς οφείλουμε να προάγουμε τέτοιες ιδέες για να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο. Ας μην ξεχνούμε ότι με 10 λεπτά από το χρόνο μας, χαρίζουμε ζωή. Ας μην ξεχνούμε ότι σήμερα είναι κάποιος πολίτης που έχει ανάγκη, αύριο μπορεί να ήμαστε εμείς ή κάποιος δικός μας άνθρωπος», σημείωσε η αντιδήμαρχος Υγείας κα Ελένη Στεργίου- Μπότη.

Να σημειωθεί πως από την επιτυχημένη αιμοδοσία δημιουργήθηκε η τράπεζα αίματος του Δήμου με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν και για άλλους δημότες.

 Η επόμενη αιμοδοσία προγραμματίζεται σε 3 περίπου μήνες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia