Site icon trikalafocus.gr

ΕΛΜΕΤ: Κλιμακώνει τον αγώνα – Στηρίζει τους Νοσοκομειακούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της ΕΛΜΕ Τρικάλων με την υπ.αριθμ. 185/19-9-2020 πρόσκληση τους κάλεσαν, την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη και ώρα 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων Εργατικά Σωματεία,  Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 5μελή και 15μελή μαθητών, καθώς και συλλόγους φορέων του μαζικού κινήματος του νομού μας σε σύσκεψη με θέμα: «Η έλλειψη ουσιαστικών μέτρων υγειονομικής προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών και η διεκδίκηση των όρων και των  προϋποθέσεων ασφαλούς λειτουργίας των σχολείων μέσα στην πανδημία».

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν τα παρακάτω σωματεία και συλλογικότητες:

Ακολούθησε η κατάθεση απόψεων και προτάσεων των εκπρόσωπων των συνδικάτων και συλλόγων  με κυρίαρχο την αγωνία όλων για την εξέλιξη της πανδημίας τόσο στα Τρίκαλα αλλά και σε όλη την χώρα. Οι απόψεις όλων συνέκλιναν στα έξης: 

Η ολοκλήρωση της συζήτησης ανέδειξε την αναγκαιότητα της συμπόρευσης όλων έτσι ώστε όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, εργαζόμενοι να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τους όρους και τις προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας των  σχολείων. Να αναλάβει η Κυβέρνηση την κρατική ευθύνη!

 Απαιτούμε:

Διεκδικούμε:

Να μείνουμε υγιείς, να βγούμε νικητές!

Δεν κάνουμε βήμα πίσω, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις δράσεις μας μέχρι τη δικαίωση

Για  το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε.Τ
Exit mobile version