Ενας μήνας γεμάτος δράση στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων

Ένας μήνας γεμάτος δράση ήταν ο Νοέμβριος για τα παιδιά που παρακολουθούν τις δράσεις του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων. Οι μικροί και μικρές μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε ένα πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν θεματικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εβδομάδας δραστηριοτήτων ENGLISH LAB. Σε αυτές τα παιδιά συμμετείχαν σε ξενόγλωσσα, θεατρικά και μουσικά εργαστήρια γεμάτα παιχνίδι: HALLOWEEN, GUY FAWKES NIGHT, REMEMBRANCE DAY, THANKSGIVING.

Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ, με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, επιμελήθηκαν και προετοίμασαν τις δραστηριότητες που περιλάμβαναν και χειροτεχνίες, ζωγραφική, παιχνίδια γνώσεων στον υπολογιστή, προβολή ταινίας, λιχουδιές, ζαχαρωτά, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ήταν προσχεδιασμένες και υλοποιημένες από ειδικούς για παιδιά. Μεταξύ αυτών, έγινε παρουσίαση  και ενημέρωση των παιδιών για την οδική ασφάλεια και την καθημερινή τους κινητικότητα από στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων.

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει στα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους, τα κατάλληλα ερεθίσματα και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να πειραματιστούν, να ανακαλύψουν και να εκφραστούν μέσα από ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια: Θεατρικό παιχνίδι, υπολογιστές, μουσικοκατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, χορωδία, εικαστικά, χορός μοντέρνος και παραδοσιακός και οργανωμένα τμήματα αθλητικών δραστηριοτήτων: Κολύμβηση, Τένις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τζούντο.

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων έχει οργανώσει ήδη το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με πολλές εκπλήξεις από  την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου. Όλη την περίοδο των εορτών το ΚΔΑΠ θα είναι ανοιχτό. Σας περιμένουμε!

ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Μακεδονίας τέρμα , στο 10ο Δημοτικό Σχολείο

Τηλ. 2431077330

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia