Ενημέρωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης για τις άδειες κυνηγιού

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι οι τιμές των αδειών κυνηγίου για το έτος 2022-2023 έχουν ως εξής:

Τοπική Άδεια:           128,50 ευρώ

Περιφερειακή Άδεια: 148,50 ευρώ

Γενική Άδεια:             178,50 ευρώ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Η ανάλυση των τελών είναι διαθέσιμη στο Σύλλογο για όποιον θα ήθελε επιπλέον ενημέρωση.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μαζί με την άδειά του κάθε κυνηγός του συλλόγου μας θα παραλαμβάνει την εφαρμογή <ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ> (ηλεκτρονικοί χάρτες) προσφορά Της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας,  από μία εκπτωτική κάρτα για ΚΤΕΟ προσφορά του ιδιωτικού ΚΤΕΟ AUTOVISION του Κυρίου Λάππα, καθώς επίσης και ένα κοντομάνικο φωσφοριζέ dry fit μπλουζάκι δώρο του Συλλόγου από χρήματα που συγκεντρώθηκαν από χορηγίες.

Κάθε νέος κυνηγός που θα βγάζει για πρώτη φορά άδεια θα απαλλάσσεται από τακτική και έκτακτη εισφορά προς το Σύλλογο. Τέλος οικογένεια που εκδίδει πάνω από τρις άδειες, το τέταρτο μέλος θα απαλλάσσεται ομοίως της τακτικής και έκτακτης εισφοράς

Από σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022   καθημερινά από 9:00 εως 13:00 και από 18:00 εως 20:00 ξεκινάει η συγκέντρωση των αδειών στα γραφεία του Συλλόγου για έλεγχο και στη συνέχεια η έκδοσή τους. Παρακαλούμε τους φίλους κυνηγούς του Συλλόγου μας να κάνουν έλεγχο των δελτίων κατοχής κυνηγετικών όπλων τους.

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης σας εύχεται Καλή Κυνηγετική Σεζόν!!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia