Ενισχύεται ο συνδυασμός του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου με  νέους υποψηφίους

‘Εχω την χαρά και την τιμή να ενημερώσω τους συνδημότες μου, πως ακόμα τρία νέα πρόσωπα συντάσσονται στο πλευρό μου. Πρόκειται για τον κ. Μπαμπάνη Ανδρέα και τον κ. Μπόμπα Χρήστο, οι οποίοι προέρχονται από την Νέα Ζώη, καθώς και τον κ. Λουλέ Κωνσταντίνο, ο οποίος προέρχεται από την κοινότητα Φλαμπουρεσίου.

Ισχυροποιούμε την ομάδα μας με τρεις ενεργούς πολίτες, εκλεκτά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που έχουν την διάθεση, θέληση αλλά και δύναμη να προσφέρουν στο Δήμο μας. Οι γνώσεις, η εμπειρία και η αγάπη τους για την περιοχή μας, θα  συμβάλλουν στην προσπάθεια να συνεχίσουμε με επιτυχία το σημαντικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλοι μαζί θα εργασθούμε για το καλό του Δήμου, γι’ αυτό και η Δημοτική μας κίνηση είναι ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική, θα δώσουμε ένα αγώνα με μοναδικό  αντίπαλο τα προβλήματα του Δήμου, δίνοντας έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής μας και κατά επέκταση οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να κατοικούν και να εργάζονται μόνιμα στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου.

Ενωμένοι  ως  μια γροθιά, σχεδιάζουμε υπεύθυνα,  διεκδικούμε συλλογικά και παρεμβαίνουμε αποφασιστικά, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας. Θα εργαστούμε δημιουργικά, ευσυνείδητα με ζήλο, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Δεν χωρούν πλέον πειραματισμοί, η κρίση και οι οικονομικές δυσκολίες που βιώνει η ανθρωπότητα επιβάλλουν σταθερότητα, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια, γνώσεις αλλά και μεγάλη εμπειρία για την αντιμετώπιση των ήδη καθημερινών προβλημάτων.

Αισθάνομαι την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά, αλλά και να καλωσορίσω τους νέους συνοδοιπόρους στο πλευρό μου, ευχόμενος από καρδιάς καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia