Εντυπωσιάζει η φάτνη της ΤΚ Μουριάς (εικόνες)

Δύο φίλοι, ο πρόεδρος της Μουριάς και ένας συγχωριανός του, έβαλαν τα δυνατά τους και κατασκεύασαν μια ξεχωριστή φάτνη που δημιουργεί κατανυκτική ατμόσφαιρα στο πεδινό χωριό του Δήμου Πύλης…

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί και ο φωτισμός της, την καθιστούν ως μία από τις ωραιότερες φάτνες που στήνονται τα Χριστούγεννα

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της όμορφης Φάτνης στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Μουριάς. Ο πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Γιαννουλάκος, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλου και συγχωριανού του, έστησε με πολύ μεράκι μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Φάτνη η οποία θα στολίζει και θα ομορφαίνει τη Μουριά για τις ημέρες των εορτών.

Ακολουθει η πλήρης δήλωση του Δημήτρη Γιαννουλάκου:

«Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας και του θανάτου που μας έφερε στην πόρτα μας ή πανδημία του κορονοιού, με λίγους καλούς φίλους, με αγάπη, καλή διάθεση συνεργασία και πίστη, θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά και ελπίδα στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους του χωριού μας. Με την ευκαιρία της εορτής της Γέννησης τού Χριστού μας ή Κοινότητα μας σας εύχεται Χρονιά πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και πίστη….

Να περάσουν γρήγορα αυτές οι δύσκολες ημέρες…. Καλή δύναμη σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και περαστικά σε όλους όσους νοσούν… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση τον Κόττη και όλους όσους βοήθησαν για την κατασκευή της Φάτνης μας…. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε όλους σας»

Γιαννουλάκος Δημήτριος Πρόεδρος Κοινότητας Μουριάς

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia