Εντυπωσιακή παρουσία Τρικαλινών στο Καλοκαιρινό Gala της Αντικαρκινικής Τρικάλων (εικόνες&βίντεο)

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των Τρικαλινών στο κάλεσμα της Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Τρικάλων για συστράτευση στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στον όμορφο χώρο του Thessalis Summer, κατά τη διεξαγωγή του Καλοκαιρινού gala της Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Τρικάλων, με σύνθημα Όλοι μαζί …ξανά για καλό σκοπό!

Εκατοντάδες Τρικαλινοί/ες έδωσαν δυναμικό και συγκινητικό παρών στο κάλεσμα ευαισθητοποίησης σχετικά με την πρώιμη διάγνωση και καταπολέμηση της νόσου.

Η άξια οικοδέσποινα της καταπληκτικής βραδιάς, Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρίας Μαρία Καναρά, αφού ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του καλοκαιρινού gala, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα ότι ο καρκίνος σε μερικά χρόνια θα είναι απλώς μια λέξη στα λεξικά και όχι μια νόσος που ταλαιπωρεί τόσο πολύ τον κόσμο.

Στο σύντομο αλλά μεστό χαιρετισμό της έδωσε έμφαση στην αξία της προσφοράς που μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο για όλους.

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από το συγκρότημα The Teasers & Friends, ενώ ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων ένωσε αρμονικά το χορό με τη μόδα.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το gala:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia