Εντυπωσιακό! 6.420 Τρικαλινοί έλαβαν μέρος στη λαχειοφόρο για την “ΦΛΟΓΑ”

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30/05 στις εγκαταστάσεις της Ηλεκρομοτοκίνησης Μπακώσης, η λαχειοφόρος για τη στήριξη του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”.

Η κλήρωση έγινε παρουσία της δικηγόρου Λίβιας Κώτσιου, ενώ σημειώνεται πως η διαδικασία μεταδόθηκε μεσω livestreaming από τη σελίδα της “ΦΛΟΓΑΣ” στο facebook.

Συνολικά αγοράστηκαν 6.420 λαχνοί, αξίας 1€ ο κάθε ένας και το σημαντικό ποσό θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της “ΦΛΟΓΑΣ”

Τυχερός λαχνός το νούμερο 128!

Οι εκπρόσωποι της “ΦΛΟΓΑΣ” Δέσποινα Αντάρη, Αθανασία Αποστολίνα και Μαρία Στρίβα, ευχαρίστησαν την εταιρία που διέθεσε δωρεάν το ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 720 € και όλους όσοι έστειλαν μήνυμα ευαισθητοποίησης αγοράζοντας ενα λαχνό.

Με τη σειρά στην φωτογραφία διακρίνονται οι κυρίες: Λίβια Κώτσιου, Δέσποινα Αντάρη, Αθανασία Αποστολίνα, Σοφία Βενέτη, Δήμητρα Παπαγιάννη και Χρύσα Μπακώση, εκπροσωπώντας την Ηλεκρομοτοκίνηση Μπακώσης.

Εκ μέρους των επιχειρήσεων Ηλεκρομοτοκίνηση Μπακώσης και Βιβλιοχαρτοπωλείο Παπαγιάννη που έκαναν τη σημαντική δωρεά, μίλησε εμφανώς συγκινημένη η Δήμητρα Παπαγιάννη, που υπογράμμισε την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia