Επέκταση των εκπτώσεων στα Τρίκαλα έως 5 Σεπτεμβρίου – οι προσφορές συνεχίζονται

       Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4446 του 2016, άρθρο 114 παρ. 1 και την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χ .Μιχαλάκη για τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων για την  Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ξεκινά η εκπτωτική περίοδος του Σεπτεμβρίου.

       Η εκπτωτική περίοδος θα αρχίσει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 και θα λήξει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022. Oι ημέρες της εκπτωτικής περιόδου είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του, καθώς δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στα τοπικά καταστήματα. Καλούμε τους Τρικαλινούς να εμπιστευτούν και πάλι τις οργανωμένες εμπορικές επιχειρήσεις εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που παρουσιάζεται.

     Το σύνολο των επιχειρήσεων πραγματοποιούν προσφορές και πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα εμπορεύματά τους, τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia