Επέλεξα για Δήμαρχο Φαρκαδόνας τον Σπύρο Αγναντή γιατί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με «Α» κεφαλαίο

Επέλεξα για Δήμαρχο Φαρκαδόνας τον Σπύρο Αγναντή γιατί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με «Α» κεφαλαίο

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Όλα αυτά τα χρόνια δείχνετε απέραντη εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο πρόσωπο μου, εκλέγοντας με δημοτική σύμβουλο.
Νιώθοντας μεγάλη ευθύνη και τιμή να καθόμαστε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου παίρνοντας αποφάσεις για το καλό των πολιτών και του τόπου μας. Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα σας τόσο στο χώρο εργασίας μου ως βοηθός μικροβιολόγου στο Κ.Υ. Φαρκαδόνας, αλλά πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας του συζύγου μου, που διατηρεί πρατήριο υγρόν καυσίμων και γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών στην Φαρκαδόνα.
Αφουγκραζόμενη του αγρότες και τους  κτηνοτρόφους που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους με εχθρό τις καιρικές συνθήκες, που είχαν ως συνέπεια τα χαμηλά εισοδήματα  επηρεάζοντας την τοπική κοινωνία αλλά πολύ περισσότερο την ισορροπία των οικογενειών τους.
Όλα αυτά με έκαναν να δεχτώ την πρόταση του νυν Δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή και υποψήφιο Δήμαρχο στις προσεχείς εκλογές του Οκτώβρη να συμμετέχω εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος.
Ευχαριστώ Δήμαρχε για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, αποκομίζοντας από σένα την ειλικρίνεια και την εντιμότητα  μα πάνω από όλα την ανθρωπιά σου.
Μαζί συνεχίζουμε και σε αυτόν τον αγώνα, δίπλα στα προβλήματα των συνανθρώπων μας.
Ζητώ την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας απέναντι στο πρόσωπο μου για να πορευτούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια την νέα πενταετία.

Με εκτίμηση
Ελένη Στεργίου – Μπότη
Αντιδήμαρχος Υγείας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia