Επίθεση Γ. Οικονόμου στον Μητσοτάκη: «Δεν μας έχει απαντήσει περί της ευθύνης για την εσφαλμένη χάραξη κατά τη μελέτη του έργου»

Στην αντεπίθεση περνάει ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο εργοτάξιο της Ε-65 στη Βασιλική. Ο τρικαλινός πολιτικός ζητά απάντηση από τον πρόεδρο της ΝΔ για την εσφαλμένη – όπως υποστηρίζει σε ανάρτηση του – χάραξη κατά τη μελέτη του έργου:

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε σήμερα το εργοτάξιο της Ε-65 στη Βασιλική. Δεν μας έχει απαντήσει όμως ο πρωθυπουργός περί της ευθύνης για την εσφαλμένη χάραξη κατά τη μελέτη του έργου. Ένα σφάλμα το οποίο καθυστέρησε ιδιαιτέρως αυτό το μεγάλο έργο και ένα σφάλμα, το οποίο το επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός και όχι η κατασκευάστρια εταιρεία, που εξυπηρετεί σταθερά το μιντιακό-πελατειακό σύστημα της Νέας Δημοκρατίας.

Οι μεν στην προεκλογική περίοδο εγκαινίαζαν μουσαμάδες ως έργα μετρό Θεσσαλονίκης και οι δε επισκέπτονται εργοτάξια με σταθερές αναίτιες καθυστερήσεις.

Πλέον όμως υπάρχει και η τρίτη επιλογή, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που προεκλογικά φροντίζει να επικοινωνήσει το πρόγραμμα του στην κοινωνία και να δημιουργήσει ένα νέο συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia