Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων Γιώργος Τσιάκαλος (βίντεο)

Καταπέλτης ήταν σήμερα στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων Γιώργος Τσιάκαλος για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του δεν υπάρχει η απαιτούμενη προστασία για τους καταναλωτές ως προς τις ανατιμήσεις που έχουν δεχθεί πολλά προϊόντα στα ράφια, αλλά και ανατιμήσεις στην τιμή ανά λίτρο της βενζίνης, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος κ.ό.κ.

Τόνισε πως στόχος της εκάστοτε κυβέρνησης είναι η εφαρμογή μιας ανθρωποκεντρικής πολιτικής που θα υπερασπίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών.

Τόνισε επίσης ότι χρειάζεται αύξηση των επιχορηγήσεων για την παιδεία, ενίσχυση του ΕΣΥ με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, άρση των αναστολών εργασίας στους νοσηλευτές, μετατροπή των συμβάσεων ΣΟΧ του νοσοκομείου και των επικουρικών σε συμβάσεις αορίστου χρόνου αλλά και κατάργηση του νόμου 4808/221 που καταργεί το 8ωρο και παρεμβαίνει στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των συνδικάτων. Τέλος μίλησε για αναγκαίες αυξήσεις μισθών όπως σε άλλες χώρες της Ε.Ε. και την χάραξη μιας πολιτικής με διορισμούς για την κάλυψη των αναγκών στον δημόσιο τομέα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia