Επίθεση Χήρα στην Πύλη για Βιολογικό και Αμαξοστάσιο

Ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλης, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας.

Ο γιατρός ζήτησε με ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης διευκρινήσεις από τη Δημοτική Αρχή για την πορεία δύο κομβικών θεμάτων. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε το βιολογικό καθαρισμό και την έκταση που εξετάζει ο δήμος για την κατασκευή του, η οποία όπως τονίστηκε στη συνεδρίαση, ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης ζήτησε να ενημερωθεί αν κατατέθηκε αίτηση παραχώρησης στο Ελληνικό Δημόσιο για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού.

Η δεύτερη ερώτηση αφορά το αμαξοστάσιο, με τον Θεόδωρο Χήρα να τονίζει οτι συμβουλεύτηκε μηχανικούς και πολεοδόμους οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν οτι η περιοχή του παλιού εργοστασίου ξυλείας στην Πύλη πληροί τις προυποθέσεις για την κατασκευή του δημοτικού αμαξοστασίου, γεγονός που έρχεται σε αντιδιαστολή με την άποψη του γενικού γραμματέα Στέφανου Παιδή, που κρίνει την προαναφερθείσα περιοχή ως ακατάλληλη για τη συγκεκριμένη προοπτική: «Για μας» είπε «είναι πραγματική ανάγκη να μείνει το αμαξοστάσιο την Πύλη και πρέπει να βρεθεί τρόπος. Θέλουμε πραγματικές απαντήσεις»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia