«Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων από την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με τον συνδυασμό «Συμμαχία ΥΠΕΡ των πολιτών» του κ. Αγοραστού Μανταλιά Παναγιώτα»

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Αγοραστού « Συμμαχία ΥΠΕΡ των πολιτών» Μανταλιά Παναγιώτα από νωρίς το πρωί κινήθηκε στη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και παραγωγούς. Αντήλλαξε μαζί τους απόψεις για ζητήματα που σχετίζονται με την παραγωγή και τη λειτουργία της αγοράς, καθώς και προβλήματα της καθημερινότητας που σχετίζονται με την ανεργία στην πόλη και τη μετανάστευση των νέων για δουλειά. 

Για την επικρατούσα κατάσταση στο εμπόριο, αλλά και τα προβλήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την υψηλή φορολογία, της μίλησαν οι καταστηματάρχες της πόλης, τους οποίους επισκέφθηκε αμέσως μετά. Την πρόθεση της να αναπτύξει διαρκή και αγαστή συνεργασία με τους παραγωγικούς και εμπορικούς φορείς της περιοχής, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εκλογής της καλώντας τους να επεξεργαστούν, από κοινού, προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia