Επίσκεψη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων στον Χρήστο Μιχαλάκη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Μαγειρίας συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα Αθανασία Δρόσου και τα μέλη του Δ.Σ. Ευάγγελο Μουστάκα και Δημήτρη Τσάπο, βρέθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για να ευχαριστήσουν τον Χρήστο Μιχαλάκη για την σημαντική υποστήριξη ως προς την έκδοση του νέου βιβλίου από την Π.Ο.Π.Σ. Βλάχων «Βλάχοι του Ασπροποτάμου και της Ορεινής Καλαμπάκας».

Όπως τόνισαν τα μέλη του Δ.Σ. η βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη και της Π.Ε. Τρικάλων υπήρξε καθοριστική για την έκδοση του πολύ σημαντικού αυτού βιβλίου, ενώ υπογράμμισαν πως ο ίδιος βρίσκεται σταθερά αρωγός στις προσπάθειες των Βλάχων για την προβολή της ιστορικής κληρονομιάς τους.

Σε δήλωσή του μετά την συνάντηση ο Χρήστος Μιχαλάκης σημείωσε πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων του τόπου μας, που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Με την καθοριστική συμβολή του Κώστα Αγοραστού, με την υλοποίηση δράσεων και έργων που συντείνουν προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεισφέραμε για την έκδοση του νέου βιβλίου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και είμαι βέβαιος πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες αξιέπαινες πρωτοβουλίες».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia