Επαγγελματικό τρίποντο για τα Τρίκαλα – Ξέφυγαν στην κορυφή.

Σταθερά στην κορυφή της Football League βρίσκονται τα Τρίκαλα, που δεν έπιασαν καλή απόδοση κόντρα στην Τρίγλια την Κυριακή (26/1), αλλά επικράτησαν με 2-0 για τη 17η αγωνιστική.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, λοιπόν, έφτασε τους 35 πόντους και είναι στο +5 από τον Ιωνικό, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να μετρούν 14 βαθμούς στη 13η θέση, παλεύοντας πάντα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, μόλις στο 5′ οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ, με τον Τσίπρα με κεφαλιά να αξιοποιεί τη σέντρα του Λώττα για το 1-0.

Από πλευράς της ομάδας της Χαλκιδικής ο Ντούνγκα σούταρε στο 23′ και έφυγε άουτ η μπάλα, για να χάσουν σημαντική ευκαιρία για το 2-0 οι Θεσσαλοί στο 40′, καθώς ο Σταματής σούταρε, βρήκε την μπάλα ο Παλαβράκης και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 61′ ο Σανδραβέλης βρέθηκε στο τετ α τετ με τον Παλαβράκη, ωστόσο έκανε μια πάσα στο πουθενά τελικά, με τον Γρηγορόπουλο στο 80′ να κάνει το κοντινό πλασέ και την μπάλα να περνά άουτ, για να περάσει και αυτή η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για τον ΑΟΤ.

Εντέλει, όλα κρίθηκαν στο 87′, με τον Μιλκούδη να ανατρέπει τον Τσίπρα εντός περιοχής, να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ριζογιάννης ένα λεπτό αργότερα ευστόχησε στο πέναλτι, για να σφραγίσει το τρίποντο των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαϊρακτάρης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Γουρνιά του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Παγουρά του Συνδέσμου Βοιωτίας.

Kίτρινες: 9′ Τεγούσης, 75′ Βέρτζος – 56′ Σγουρής, 61′ Μιλκούδης.

Κόκκινες: 87′ Μιλκούδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Nιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας, Πελάεθ (73′ Γρηγορόπουλος), Λώττας (64′ Παπαγεωργίου), Σταματής (86′ Άλεξιτς).

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γιάννης Μάγγος): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Παπαστεριανός, Καλαϊτζίδης (70′ Ρογγότης), Ευθυμιάδης (54′ Μαντζίρης), Σαρβανίδης, Ντούνγκα (54′ Mπρίτο), Ναζλίδης.

a-sports.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia