Επαναλειτουργία Κέντρου Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19 το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας θα λειτουργήσει εκ νέου για το κοινό από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021. 

Το Κ.Τ.Ε.Σ.Θ. θα είναι ανοικτό καθημερινά, εκτός Τρίτης, με ωράριο λειτουργίας 08:00 – 16:00.

Το Κ.Τ.Ε.Σ.Θ. θα λειτουργήσει με κύριο γνώμονα την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ασφάλειας τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων σε αυτό. Ως εκ τούτου, σας γνωρίζουμε ότι ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επισκεπτών που δύνανται να βρίσκονται ταυτόχρονα εντός του Κέντρου είναι δεκαπέντε (15) άτομα.

Επίσης, είναι υποχρεωτική η τήρηση της ενδεδειγμένης απόστασης ασφαλείας (2μ.), καθώς και η χρήση μέσων ατομικής προστασίας (μη ιατρική μάσκα, αντισηπτικό διάλυμα). Οι επισκέπτες του Κέντρου παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του προσωπικού. 

Η επίσκεψη οργανωμένων γκρουπ θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το φυλακτικό προσωπικό του Κέντρου (τηλ. 2432072196) για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.

Πληροφορίες: 2432072196  (Κ.Τ.Ε.Σ.Θ.)

2310410185 (Ε.Π.Σ., Γραφείο Β.Ε.)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia