Επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στους Ταξιάρχες

Με μεγαλοπρέπεια και υπερηφάνια γιορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην τοπική κοινότητα Ταξιαρχών, επισκιάζουσα όμως φέτος από την πανδημία του κορονοϊού και την άνοδο των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, που είχαν σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων στην περιοχή μας.

Με την συμμετοχή των μαθητών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου, τελέστηκε αρχικά εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου και εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών κ. Αργύρη Κωνσταντίνο και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους μαχόμενοι για την προάσπιση της ελευθερίας της Ελλάδας.

Στην ξεχωριστής σημασίας αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρών η εκπρόσωπος του Δήμου Τρικκαίων κ. Κακαΐτσα Ειρήνη, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών κ. Νίκου Αχιλλέας καθώς και εκπρόσωποι μαθητών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ταξιαρχών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia