Επισκέψεις με επίκεντρο την παράδοση για τον Σωτήρη Μπλέτσα

Ασταμάτητος ο Σωτήρης Μπλέτσας, που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο της Αποκριάς, στην εκλογική του περιφέρεια, το νομό Τρικάλων.

Με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύλης Βασίλη Κανέλα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Θανάση Τσιάρα, μετέβη το πρωί στο προαύλιο του Δημαρχείου Πύλης, όπου γιορτάστηκαν τα παραδοσιακά κούλουμα με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης.

Είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Πανάγο, να συνομιλήσει με την πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Λαμπρινή Οικονόμου και να ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης Θανάση Μανούρα. Επίσης, γνωρίστηκε με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντη Τσιούτσια, με τον οποίο συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα για τις δυνατότητες της περιοχής. Συνεχάρη τους διοργανωτές και απόλαυσε φασολάδα και κρασί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους Γόμφους όπου παρακολούθησε το παραδοσιακό Καρναβάλι. Απηύθυνε τις ευχές του από μικροφώνου στους επισκέπτες και εξήρε τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου για την αναβίωση του καρναβαλιού που κρατά ζωντανή την παράδοση του τόπου.

Η περιοδεία του Σωτήρη Μπλέτσα την Καθαρά Δευτέρα ολοκληρώθηκε με ξεχωριστές στιγμές στην αναβίωση του Καραγκούνικου γάμου στα Μεγάλα Καλύβια.

Προς τέρψιν του φωτογραφικού φακού πόζαρε χαμογελαστός με τη… νύφη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia