Επιστολή Θανάση Λιούτα στον ΥΠΑΑΤ για συμπερίληψη στις ενισχύσεις ζωοτροφών, των κτηνοτρόφων που αποκλείστηκαν λόγω ποινών από την πολλαπλή συμμόρφωση

Επιστολή Θανάση Λιούτα στον ΥΠΑΑΤ για συμπερίληψη στις ενισχύσεις ζωοτροφών, των κτηνοτρόφων που αποκλείστηκαν λόγω ποινών από την πολλαπλή συμμόρφωση

Με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, επανέρχεται σχετικά με το ζήτημα των ενισχύσεων στους κτηνοτρόφους λόγω των αυξημένων τιμών των ζωοτροφών.

Ο Θανάσης Λιούτας υπογραμμίζει στον κ. Υπουργό ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι εξετάζεται συμπληρωματική ρύθμιση για τους νεοεισερχόμενους κτηνοτρόφους, μετά από παρέμβασή του. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ζήτημα και ειδικότερα την ανάγκη για τη συμπερίληψη και των νέων κτηνοτρόφων(ΟΣΔΕ 2022) στις ενισχύσεις είχε θέσει ο κ. Λιούτας και υπ’ όψιν του κ. Πρωθυπουργού κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπρόσθετα ο Τρικαλινός Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό μέσω της επιστολής του, άμεσα να επιληφθεί και να τρέξουν οι διαδικασίες, ώστε να λάβουν την ενίσχυση και οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι πληρούν όλα τα κριτήρια της ΚΥΑ και απορρίφθηκαν για λόγους πολλαπλής συμμόρφωσης.

Τέλος με την επιστολή του ο Θανάσης Λιούτας ζητά από τον κ. Υπουργό να επανεξεταστεί το ζήτημα της συμπερίληψης και των εκτροφέων γαλοπούλας, καθώς και των κτηνοτρόφων (πχ. πτηνοπαραγωγών), οι οποίοι πωλούν τα ζώα τους ζωντανά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia