Επιστολή Θανάση Λιούτα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τους φωτογράφους του Νομού Τρικάλων

Επιστολή Θανάση Λιούτα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τους φωτογράφους του Νομού Τρικάλων.

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Βουλευτής Τρικάλων ζήτησε από τον κ. Υπουργό να ενσκήψει στα αιτήματα και στους προβληματισμούς, οι οποίοι διατυπώνονται από την πλευρά των επαγγελματιών φωτογράφων, κατόπιν της τροποποίησης, η οποία επήλθε σχετικά με την έκδοση των φωτογραφιών για τις αστυνομικές ταυτότητες και της δυνατότητας να λαμβάνονται οι φωτογραφίες για τις αστυνομικές ταυτότητες και από τις αρχές έκδοσης.

Ο Θανάσης Λιούτας, κατόπιν της συνάντησής του, με την Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων Τρικάλων, κα. Βάσω Οικονόμου, με τον Αντιπρόεδρο, κ. Θανάση Μάνθο, και με τα μέλη, την κα. Αίγλη Μεγαρχιώτη και τον κ. Στέργιο Δραγατογιάννη, έγινε αποδέκτης των αιτημάτων και των προβληματισμών που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της εν λόγω τροποποίησης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΕΒΕ Τρικάλων, κ. Χρήστος Γκαραγκούνης.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής στην επιστολή του προς τον κ. Υπουργό τόνισε ότι ο κλάδος των φωτογράφων, συσσωρευτικά έχει βιώσει δύσκολες οικονομικές συνθήκες, είτε λόγω της πρότερης οικονομικής κρίσης, είτε λόγω των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, είτε λόγω της ενεργειακής κρίσης.

«Είναι ένας κλάδος που έχει περάσει πολλά. Είναι ένας κλάδος που εδώ στην περιοχή μας – γνωρίζουμε όλοι ότι – αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους και εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι πάντοτε με αξιοπρέπεια και μεγάλες ικανότητες, προσφέρουν υπηρεσίες πάρα πολύ υψηλής ποιότητας.

Θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους, ενσκήπτοντας πάνω στα αιτήματα που διατυπώνουν και βοηθώντας τους ίδιους, τις οικογένειές τους και το μέλλον τους, σημειώνει ο κ. Λιούτας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia