Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό 3 κατοίκων στην Κάτω Παλαιοκαρυά

Ένα εντυπωσιακό βίντεο απο τον συνοικισμό της Κάτω Παλαιοκαρυάς εξασφάλισε το trikalafocus. Κάτοικος του χωριού, ο οποίος τυγχάνει και χειριστής εκσκαφέα πέρασε το απόγευμα με μεγάλο ρίσκο τον αγριεμένο Παλαιοκαρίτη ποταμό, μπουσουλώντας πάνω σε σκάλα, για να βοηθήσει τη σύζυγο και την εγγονή του που περίμεναν στην άλλη όχθη. Κατάφερε να βρεθεί κοντά τους, όμως εγκλωβίστηκε και αυτός.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύλης έστησαν μια δύσκολη επιχείρηση πάνω από τα ορμητικά νερά του ποταμού. Με ψυχραιμία και προσεκτικές κινησεις πέρασαν στην άλλη όχθη, ανακουφίζοντας το ζευγάρι ηλικιωμένων και τη νεαρή κοπέλα που παρέμειναν εγκλωβισμένοι. Παρούσα στην επιχείρηση η δραστήρια πρόεδρος της Κοινοτητας Παλαιοκαρυάς Βάσω Μπαντή, που κινητοποιήθηκε άμεσα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να βρεθεί στο πλευρό των συγχωριανών της. Στο προσωπικό της προφίλ στο fb έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Αίσιο τέλος για τρείς κατοίκους της Παλαιοκαρυάς, ευχαριστούμε πολύ την πυροσβεστική του Δήμου Πύλης που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την διάσωση τους.»

Η πρόεδρος κοινότητας Παλαιοκαρυάς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia