Επώνυμες επιλογές για το γαμπριάτικο ντύσιμο στο KARAKIKES SHOPPING CENTER

Το KARAKIKES SHOPPING CENTER φιλοξενεί στο. 3 όροφο
Επώνυμες Επιλογές για το ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ !!!
EMPORIO ARMANI
DSQUARED2
ANTONY MORATO
BOSS SHOES
Είναι Κάποιους από τους σχεδιαστές Που μπορείς να επιλέξεις ….

Στην βόλτα μας στο εξαώροφο εμπορικό κέντρο με το συνεχόμενο ωράριο «κλέψαμε» κάποιες συμβουλές από τον Λεωνίδα Καρακικέ, για το πως φοριέται σωστά το κοστούμι!

Η στενή γραμμή στο κοστούμι γάμου ενδείκνυται για εκείνη την ημέρα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή των δοκιμών στο κατάστημα ο γαμπρός θα πρέπει να εστιάσει στους ώμους ώστε να καθορίσει το σωστό νούμερο του σακακιού. Στην περίπτωση που το σακάκι είναι μονόκουμπο μπορεί να το έχει κουμπωμένο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, της φωτογράφισης καθώς και κατά τον χαιρετισμό των καλεσμένων. Αν το σακάκι του είναι δίκουμπο μπορεί να έχει κουμπωμένο μόνο το ένα κουμπί, το πρώτο (πάνω). Επίσης, η γραμμή στο σακάκι πρέπει να κολακεύει περιμετρικά τον άνδρα.
Η υπερβολή στο πόσο μεσάτο ή μη οδηγεί σε λάθος εφαρμογή. Το σωστό μάκρος μανίκι στο σακάκι είναι να καταλήγει στην αρχή του αντίχειρα με τα χέρια ίσια και παράλληλα στο σώμα μας εκτός αν θέλουμε να εμφανίζεται ελάχιστα το τελείωμα της μανσέτας στο πουκάμισο. Τότε, γίνεται σωστή ρύθμιση του ύψους στο μανίκι του σακακιού (λίγο πιο ψηλά).
Σε ο,τι άφορα το παντελόνι, ακολουθεί το ύφος του σακακιού, είναι κατασκευασμένο σε στενή γραμμή και δεν διαγράφει τα πόδια σε καμία περίπτωση. Την ημέρα του γάμου κανείς δεν επιθυμεί να νιώθει ασφυκτικά μέσα σε ένα πολύ στενό παντελόνι.

Έξτρα συμβουλή !
Πάντα επιλέγουμε το ρούχο που αναδεικνύει τον εαυτό μας την προσωπικότητά μας και αισθανόμαστε άνετα !
Στόχος είναι η νύφη πρώτα να εντυπωσιαστεί και να κλέψουμε τις εντυπώσεις Των καλεσμένων μας που μας τίμησαν αυτή την τόσο σημαντική μερα για μας!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia