Ερωτήσεις της Έφης Μπλατζώνη για φυσικό αέριο, παιδικές χαρές και Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιομοναστήρου

Έβγαλαν ειδήσεις οι ερωτήσεις που κατέθεσε προς τη δημοτική αρχή, η Δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Έφη Μπλατζώνη, στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος στην Πύλη.

Στη συζήτηση θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης, η Έφη Μπλατζώνη έθιξε το ζήτημα της κακής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι παιδικές χαρές, κυρίως στα χωριά Νεραιδοχώρι, Ελάτη, Στουρναραίικα. Στη συνέχεια ζήτησε να ενημερωθεί για την παραχώρηση της αίθουσας του πρώην ΚΑΠΗ Παλαιομοναστήρου προκειμένου να στεγάσει τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών.

Η τελευταία ερώτηση της προς τον Δήμαρχο Πύλης, εστίασε στην παραχώρηση δημοτικών χώρων στην ΕΔΑΘΕΣΣ για την εγκατάσταση σταθμών αποσυμπίεσης ούτως ώστε να προχωρήσει η έλευση του φυσικού αερίου στην Πύλη. «Έχουν οριστεί αυτοί οι χώροι;» ρώτησε η κ. Μπλατζώνη τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα, ο οποίος υπογράμμισε ότι για αυτό το θέμα, είμαστε σε καλό δρόμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η υπόσχεση της εταιρείας, είναι ότι μέχρι το Νοέμβριο η Πύλη θα έχει φυσικό αέριο»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia