Εστιάτορας στην Ελάτη προσφέρει κάθε Σ/Κ δωρεάν γεύμα σε 4 νέους!

Την απόφαση του να προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους που δεν έχουν την οικονομική άνεση να επισκεφτούν την Ελάτη, κοινοποίησε στο διαδίκτυο εστιάτορας της τουριστικής περιοχής!

Καλημερα σας .
Σκεφτηκα να προσφερω φαγητο στο εστιατοριο μου εντελως δωρεαν για 4 ατομα για καθε σαββατοκυριακο { σε ανθρωπους ηλικιακα νεους που δυσκολευονται οικονομικα να κανουν μια βολτα στην Ελατη Τρικαλων } . Ειναι κατι που με φοβιζει γιατι οι κακες γλωσσες θα πουνε οτι θα τους δωσω κατι κακο για φαγητο που δεν μπορω να πουλησω . Τωρα πλεον θα αφησω πισω οτι ασχημο υπαρχει στην ελληνικη νοοτροπια .Ετσι αποφασισα αυτη τη στιγμη απο το επομενο Σαββατο και Κυριακη 1-2/6/2019 να δεχομε στο εστιατοριο < ευτυχια > στην Ελατη , 4 ατομα για φαγητο δωρεαν . Παρακαλω πολυ στους ενδιαφερομενους να μου στειλουν κρυφο μηνυμα εδω στη σελιδα μου . .
Σεβασμο και εκτιμηση σε εσας .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μακαρι να μπορουσα να βοηθεισω και αλλους με το δωρεαν γευμα για 4 ατομα για καθε ΣΚ … αυτο φυσικα μου δινει την ευκαιρια να προσφερω εκτος απο τα δωρεαν γευματα … και – 25 % ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ < Ελατη Τρικαλων > [ παντα σε κρυφο μηνυμα μιλατε μαζι μου για την κρατηση σας η για οτι πληροφορια θελετε }

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia