ΕΣ Πύλης: «Απαλλαγή από δημοτικά τέλη λόγω πανδημίας»

Την απαλλαγή των πληττόμενων επιχειρήσεων λόγω πανδημίας από τα δημοτικά τέλη για το έτος 2020, ζητά από τη δημοτική αρχή ο Εμπορικός Σύλλόγος Πύλης. Ειδικότερα, όπως ενημερώνει διαδικτυακά τα μέλη του Συλλόγου, το ΔΣ ζήτησε την απαλλαγή από το τέλος τραπεζοκαθισμάτων και απαλλαγή από το τέλος του 0,5% επί του τζίρου των καταστημάτων εστίασης.

Επιπρόσθετα, το ΔΣ κατέθεσε αίτημα στολισμού της πρωτεύουσας του Δήμου. Εξίσου επίκαιρο και σημαντικό για την τόνωση της αγοραστικής διάθεσης εν όψει Χριστουγεννιάτικων εορτών. Συγκεκριμενα το ΔΣ ζήτησε:

-Ενισχυμένο στολισμό στον νέο κόμβο και στη νέα γέφυρα ώστε να τονιστούν και να αναδεχθούν τα καινούρια αυτά έργα.

-Έντονο στολισμό του κεντρικού δρόμου και του πεζοδρόμου με λάμπες, φώτα και στολίδια. Επίσης στην είσοδο και στην έξοδο της Πύλης.

-Φάτνες στην περιοχή «ΜΟΜΑ» και «ΚΑΜΑΡΑ».

-Ηχεία να παίζουν χριστουγεννιάτικη μουσική και ζωγραφιές στις βιτρίνες των κλειστών καταστημάτων κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες.

«Είναι ζωτικής σημασίας να δοθούν ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις μας και να ενισχύσουμε το τζίρο τους με το εορταστικό κλίμα που θα διαμορφώσουμε στην πόλη μας τις ημέρες αυτές. Οι δημοτικές αρχές αφουγκραζόμενες τις ανάγκες των μελών μας και των πολιτών τους, ελπίζουμε πως θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα αυτά», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia