Έτοιμη η ε.ο. Τρικάλων-Πύλης… κεράκι τώρα να φύγει ο covid

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Χρήστου Μιχαλάκη πήρε σάρκα και όστα. Η νέα ε.ο. Τρικάλων-Πύλης εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευη παρουσία του Περιφερειαρχη Θεσσαλιας Κώστα Αγοραστού, που έκοψε την κορδέλα του σημαντικου οδικού έργου, με πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή.

Την Παρασκευή δόθηκε στην κυκλοφορία ακόμα ένα τμήμα της εθνικής οδού  Τρικάλων – Άρτας, η  παράκαμψη Πύλης -Παλαιομονάστηρου, συνολικού προϋπολογισμού 16.800.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πολλά και σημαντικά τα έργα που υλοποιήθηκαν την χρονιά που ολοκληρώνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και εξίσου σημαντικά εκείνα που βρίσκονται ήδη σε τροχιά υλοποίησης.

Εκεί όμως που πρέπει να δώσουμε έμφαση, λίγο πριν τη δύση του 2020, είναι η προσήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης στήριξε όλες τις δράσεις τις Περιφερειακής Αρχής ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας και να προστατευτούν οι πολίτες.

Σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει στους συμπολίτες του την ανάγκη να τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα τα μέτρα πρόληψης κατά του ιού, ενώ ο ίδιος κάνει τακτικά τεστ στο πλαίσιο ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia