Ευάγγελος Σαμαράς: «Μικρά και …διάφορα»

Μικρά και διάφορα :

1) Δημοσκόπηση υπήρξε σήμερα και στην πόλη μας από την εταιρεία Focus σχετικά με τα ΜΜΕ και τις συνήθειες των καταναλωτών. Η δημοσκόπηση διαχώριζε το φύλλο του ερωτώμενου αλλά και την κατηγορία της ηλικίας καθώς υπήρχαν τρεις κατηγορίες και αυτές ήταν οι 13-44, 45-55 και 56-70. Το ανησυχητικό ήταν ότι η κατηγορία 45-55 των ανδρών ( ίσως η πιο δημιουργική ηλικιακή τάξη ) ήταν ήδη συμπληρωμένη όταν κάλεσαν καθώς στις ερωτήσεις μπορείς να απαντήσεις μόνο αν είσαι στο σπίτι και όχι στην εργασία δείχνοντας το επίπεδο της απασχόλησης σε αυτή την πόλη .

2) Όταν σε μια πόλη γίνεται θέμα η ποδηλατάδα του δημάρχου της καταλαβαίνεις πανεύκολα πόσο …….άδεια είναι η πολιτική που ασκεί και εσύ μένεις να αναρωτιέσαι που στο καλό εξαφανίστηκαν οι πνευματικοί (αλλά και αναγνωρίσιμοι ) άνθρωποι αυτής της πόλης για να σταματήσουν τον κατήφορο της επικαιρότητας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

3) Θύματα βανδάλων έχουν πέσει σχεδόν όλα τα κτήρια που έχουν κατασχεθεί από τράπεζες . Βαμμένα με σπρέι στους τοίχους αυτά του κέντρου και με σπασμένες τζαμαρίες από το πλιάτσικο που έχουν δεχθεί αυτά που βρίσκονται περιφερειακά για να θυμίζουν τις φούσκες της οικονομίας που μας χόρτασαν στο παρελθόν.

4) <<Θα μπει τάξη στη δραστηριότητα των ΜΚΟ – Θα έχουν ονοματεπώνυμο>> δήλωνε πριν από ακριβώς 4 μήνες ο πρωθυπουργός. Από τότε βέβαια ήρθε ο …..κορονοιος, διορίστηκαν διοικητές των hot spot και κάποια παιδιά που ορκίστηκαν πίστη στην Ν.Δ και ποιος το θυμάται …..τώρα θα μου πεις.
Ήταν και αυτή μια έξαρση της ……..Εθνικής Παλιγγενεσίας που ταίριαζε με το όλο σκηνικό που είχε διαμορφωθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia